Ambassador Canaj në takim me Menaxherin e ELTA IAI Cyber Systems, z.Roi Shuposhnik!

Ambasadori Canaj zhvilloi nje takim me Menaxherin e ELTA IAI Cyber Sytems Roi Shuposhnik me qellim trajtimin e ceshtjeve me interes te perbashket ne fushen e sigurise kibernetike. 
Me kete rast, diskutimi i frytshem u fokusua lidhur me projektin për krijimin e Akademisë Kibernetike ndërmjet ELTA Ltd dhe Universitetit Luarasi, ku të dy palët pasi kanë zhvilluar takime dhe konferenca on line nëpërmjet Zoom, janë dakordësuar që hapi pasardhës të jetë nënshkrimi i një MoU. Drafti pritet të dërgohet brenda kësaj jave nga drejtuesit e Elta System, me qëllim nënshkrimin e MoU elektronikisht, gjë e cila do t'i hapë rrugë fillimit të funksionimit të Akademisë Kibernetike duke ofruar programe Master dhe kurse akademike mbi çështjet e Sigurise Kibernetike. Aktualisht po punojme qe nje eksperience te tille akademike ta sjellim edhe ne Kosove shume shpejt.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00