Articles

Shqipëria dhe Izraeli thellojnë bashkëpunimin dypalësh

Albanian

Kryeministri Edi Rama, bashku me Ministrin e Punëve

Business forum with the President of the Chamber of Commerce of Albania and representatives of Mobilot

Albanian
In honor of visiting Prime Minister of Albania in Israel, you are invited to the event "round table" we hold the office in the presence of the Israeli ambassador to Albania and President of the Chamber of Commerce of Albania Ms.

Ambasadori Bardhyl Canaj paraqiti Letrat Kredenciale Presidentit të Shtetit të Izraelit

Albanian
datën 9 nëntor 2015, Ambasadori Bardhyl Canaj i paraqiti Letrat

Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.al

Albanian

Qeveria e re e Republikës Shqipërisë

Shërbimet Konsullore

Albanian

Zbulo Shqipërinë

Albanian

Shqipëria ka shumë bukuri natyrore e kur ta vizitoni atë, do të thoni: pse kaq shumë për ta mësuar këtë fakt.

Ambasadori

Albanian

Shërbime të Ambasadës

Albanian

Shërbimet kryesore konsullore të Ambasadës
Platforma  on line ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore

Marrëdheniet dypalëshe

Albanian

Marrëdhëniet dypalëshe me Izraelin 

MARRËVESHJE  TË NËNSHKRUARA 

 

 

                                         Përditësim Mars 2022

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00