Balfin Group bashkepunim me Qendrën Tregtare BIG Mall!

Ambasadori Bardhyl Canaj mori pjese në një takim mjaft produktiv mes Samir Mane, drejtuesit  Balfin Group balfin.al dhe Kryetarit të Qendrës Tregtare BIG Eitan Bar Zeev bigcenters.co.il/index.aspx?id=… Bisedimet e tyre u fokusuan në forcimin e partneritetit në rritje ndërmjet Shqipërisë dhe Izraelit për të intensifikuar lidhjet e biznesit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00