Bashkëpunimi me Agjensinë ndërkombëtare për bashkëpunim ndërkombëtar MASHAV

Takimi me Dan Oryan, Drejtori i Ballkanit në MPJ dhe Ambasador Canaj risolli në vëmendje rëndësinë e vendosjes së kontakteve mes palëve me qëllim  që Agjensia ndërkombëtare për bashkëpunim ndërkombëtar MASHAV, pranë MPJ izraelite, të dërgojë së shpejti një draft-marrëveshje MEPJ, ku të dy palët të dakordësohen për nënshkrimin e saj siç është diskutuar gjatë konsultimeve diplomatike zhvilluar në Tiranë mes dy MPJ në qershor 2021. U diskutua gjithashtu rreth domosdoshmërisë për rigjallërimin e Marrëveshjes dypalëshe në fushën e Arsimit dhe Kulturës, (Marrëveshje midis Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Shtetit të Izraelit për bashkëpunimin në fushën e arsimit dhe shkencës, nënshkruar më  28.11.1993.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00