E-Konsullata

Çfarë është E-Konsullata ?

 

·         Është një aplikacion për telefonat cellular që MPJ ka krijuar në kuadër të zhvillimit të diplomacisë dixhitale.

·         Ky aplikacion mund të shkarkohet nga Appstore dhe Playstore në cdo aparat cellular që ka akses në internet dhe mund të përdoret kudo.

 

 

Çfarë shërbimesh ofron E-Konsullata ?

 

Shërbimet që do të ofrohen nga ky aplikacion :

 

·         Kontaktet e sakta dhe koordinatat e cdo përfaqësie shqiptare në botë

·         Informacione mbi të gjitha procedurat e legalizimeve të dokumentave

·         Informacione për shërbimet e tjera konsullore brenda dhe jashtë vendit

·         Informacione mbi situtën politike dhe shëndetësore për secilin vend

 

 

Target Grupi

 

·         Ky aplikacion synon të informoj të gjithë qytetarët shqiptarë kudo që ndodhen dhe të shërbejë si një portë e drejtëpërdrejtë komunikimi me Ministrinë e Punëve të Jashtme.

 

 

E-Konsullata e gjeni në :

 

App Store : https://itunes.apple.com/bt/app/e-konsullata/id1135893227?mt=8

 

Google Play : https://play.google.com/store/apps/details?id=mfa.gov.al&hl=en

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00