Ftohen në Tel Aviv shtetet mbështetëse të MFO-së Forca Shumëpalëshe Vëzhguese!

Ambasadori Canaj mori pjesë dje në pritjen e organizuar nga Përfaqësuesi i Drejtorit të Përgjithshëm në Izrael të MFO/Forcës Shumëkombëshe dhe Vëzhguesi z. Thomas Goldberg.

Misioni i MFO-së është të mbikëqyrë zbatimin e dispozitave të sigurisë të Traktatit të Paqes Egjiptiano-Izraelite dhe të bëjë përpjekjet më të mira për të parandaluar çdo shkelje të kushteve të tij.

Kjo pritje ishte për nder të Shteteve që mbështesin MFO-në dhe Civilët Ushtarakë që shërbejnë në Misionin e Paqes të MFO-së.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00