Kontribute dhe donacione per viktimat e termetit

Të Nderuar bashkëatdhetarë dhe miq!
Në kushtet kur Shqipëria ndodhet në situatë emergjente, të interesuarit për të derdhur kontributete dhe donacione kanë dy opsione: ose nëpërmjet llogarive në bankat e nivelit të dytë me swift përkatës si me poshtë, ose nëpermjet portalit e-Albania https://e-albania.al/
Cilado qoftë forma më e përshtatshme për ju, me qëllim solidarizimin në këtë situatë të vështirë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00