Kontributi i popullit shqiptar në shpëtimin e hebrenjve gjatë Holokaustit tashme në tekstet shkollore të mësimdhënies në Izrael

Ministria e Arsimit e Izraelit miratoi projektin pilot per futjen ne Curriculat mesimore ne 11 Shkolla te Ciklit te Mesem te Lendes Mesimore te Historise per vitin shkollor 2017-2018: "Kontributi i Popullit Shqiptar ne shpetimin e Hebrejve gjate Luftes II Boterore". Teksti eshte hartuar nga Dr. Efrat Kedem Tahar, Keshilltare per Emigracionin dhe Integrimin.
Projekti synon qe vitin tjeter shkollor te shtrihet ne gjithe sistemin arsimor te Ciklit te Mesem ne Izrael.
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00