Logo fituese që përfaqëson 25 vjetorin e marrëdhënieve Shqipëri - Izrael

TIRANË : Ministri i Punëve Jashtme, Ditmir Bushati, dhe Kryetari i Parlamentit (Knesset) Izraelit gjatë prezantimit logos fituese do përfaqësojë 25-vjetorin e marrëdhënieve mes Shqipërisë dhe Izraelit.

Bushati, dhe Edelstein zhvilluan një mëngjes pune ambientet e Hotel Sheraton Tirana dhe përfundim takimit, u zhvillua një ceremoni e shkurtër, gjatë cilës Ministri Bushati dhe Kryetari i Parlamentit Izraelit Edelstein paraqitën logon fituese përzgjedhur nga konkursi online i organizuar me rastin e 25-vjetorit vendosjes marrëdhënieve diplomatike nga Ministria e Punëve Jashtme Shqipërisë dhe ajo e Izraelit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00