Memorandum Bashkëpunimi mes Akademisë Diplomatike të MPJ dhe Qendrës Studimore BESA të Izraelit

 

Sot, në Ministrinë e Jashtme të Shqipërisë u nënshkrua  Memorandumi I Bashkëpunimit mes Akademisë Diplomatike të MPJ dhe Qëndrës për Studime Strategjike Begin Sadat ( BESA), të Universitetit të Bar Ilan të Izraelit. Memorandumi u nënshkrua nga Drejtori I Akademisë Diplomatike, Dr. Edmond Trako dhe Drejtori I  Qëndrës BESA, Prof. Efraim Inbar.

 

Marrëveshja krijon kushte për trajnimin e diplomatëve të rinj  shqiptarë në Qëndrën Studimore BESA, shkëmbim informacionesh , studime të çështjeve e të drejtës ndërkombëtare, work-shope mes ekspertëve të të dy qëndrave studimore,  hartimin e programeve për organizimin e seminareve dhe  konferencave të përbashkëta.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00