Memorandumi i Mirëkuptimit (MoU), ndërmjet MITVIM/ Instituti izraelit për Politikat e jashtme rajonale dhe Universitetit Evropian të Tiranës (UET)

Sot u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit (MoU), ndërmjet MITVIM/ Instituti izraelit për Politikat e jashtme rajonale dhe Universitetit Evropian të Tiranës (UET), me qëllim forcimin e marrëdhënieve ndërmjet dy institucioneve, sidomos në cështjet e Zgjidhjes së Konflikteve dhe Paqes, Marrëdhëniet me BE-në si dhe zhvillimet në Mesdhe dhe Ballkan. 
Ky memorandum, erdhi si pasojë e një pune intensive të përbashkët ndërmjet Ambasadës së Shqipërisë dhe MITVIM si dhe UET, me qëllimin për të gjetur mundësi bashkëpunimi në organizimin e workshop-eve dhe konferencave të përbashkëta ndërmjet dy institucioneve si dhe shkëmbimin e përvojave dhe ekspertizës në planin akademik. 

Memorandumi i Bashkëpunimit, do të shërbejë si një dëshmi e forcimit të lidhjeve akademike ndëmjet dy vendeve tona, duke bërë të  mundur gjithashtu dhe shkëmbimin e stafeve dhe kurikulave studimore. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00