Mesazhi i Presidentit te Republikes z. Ilir Meta Me rastin e Yom HaShoah, Ditës Përkujtimore të Holokaustit!

Mesazhi i Presidentit te Republikes z. Ilir Meta Me rastin e Yom HaShoah, Ditës Përkujtimore të Holokaustit!
Me rastin e Yom HaShoah, Ditës Përkujtimore të Holokaustit ne kujtojmë me dhimbje dhe nderim 6 milion viktima të pafajshme të mizorisë naziste!
Krenar për kombin shqiptar që në periudhën më të errët të njerëzimit, mikëpriti dhe mbrojti hebrenjtë, duke mos dorëzuar asnjë prej tyre.
KURRË MË përndjekjes, shtypjes, gjenocidit dhe shfarosjes së njeriut për shkak të kombësisë, besimit fetar apo bindjeve politike!
#YomHaShoah #HolocaustRemembranceDay #WeRemember #NeverAgain

On the occasion of Yom HaShoah, Holocaust Remembrance Day we remember with pain and honor 6 million innocent victims of Nazi atrocities!
Proud of the Albanian nation that in the darkest period of humanity, hosted and protected the Jews, not handing over any of them.
NEVER AGAIN persecution, oppressing, genocide, and human extermination because of nationality, religion, or political beliefs!
#YomHaShoah #HolocaustRemembranceDay #WeRemember #NeverAgain
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00