Nënshkruhet datë 30 Mars 2022 në Tiranë Programi i Bashkëpunimit arsimor, shkencor, kulturor dhe rinor per vitet 2022-2025!

Nënshkruhet datë 30 Mars 2022 në Tiranë:

 

PROGRAM I BASHKËPUNIMIT ARSIMOR, SHKENCOR, KULTUROR, RINOR DHE SPORTIV, PËR VITET 2022-2025 MIDIS QEVERISË SË SHTETIT TË IZRAELIT DHE

KËSHILLI I MINISTRAVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË - MINISTRIA E ARSIMIT, SPORTIT DHE RINISË DHE MINISTRIA E KULTURËS DHE DREJTORIA E PËRGJITHSHME E ARKIVAVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË

 

Ky program bashkëpunimi i nënshkruar nga Ministrja e Arsimit Evis Kushi dhe Ambasadori i shtetit të Izraelit H.E.Z. Noah Gendler do të kontribuojë në zhvillimin e marrëdhënieve dhe në rritjen e ndërgjegjësimit, veçanërisht në mesin e të rinjve, për historinë dhe kulturën e popujve të të dy vendeve dhe do të bien dakord të promovojnë bashkëpunimin në mënyrë që të përmirësojnë dhe forcojnë mirëkuptimin reciprok dhe miqësinë midis dy vendeve. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00