Pjesëmarrje në ditën e tretë të Konferencës Ndërkombëtare kundër Terrorizmit!

Sot, u zhvillua dita e tretë e Konferencës Ndërkombëtare kundër Terrorizmit që zhvillohet ne ICT Herzliya ku morën pjesë zyrtarë të lartë si Drejtori kundër Terrorizmit nga Britania e Madhe Adam Hadley, Drejtori i ICT Universiteti Reichman Eitan Azani, Drejtori i Krimit Kibernetik nga INTERPOL Craig Jones, Drejtori i Agjensise per Sigurinë e Informacionit nga Republika Ceke Karel Rehka, etj.

Agjenda e sotme e Konferencës së 20 -të Ndërkombëtare të ICT Kundër Terrorizmit kryesohej nga Elazar Stern dhe si folës kryesore ishin Drejtori i Policisë Federale Australiane Reece Kershaw, Drejtoresha e Europolit Catherine de Bolle, Komisionerin e Metpoliceuk Cressida Dick dhe Shefi i Seksionit të CT të NATO -s Gabriele Cascone. Kjo agjende u pasua nga një fjalim kryesor i Ministrit izraelit të Planifikimit Strategjik AvidarEli.

 

Sesionet e sotme do të përqendrohen në njohuritë dhe përvojën kundër terrorizmit të shtetit te Izraelit, si dhe në eksperiencen kunder terrorizmin kibernetik. Tryeza e rrumbullakët e ekspertëve do të mbulojë temat mbi të ardhmen e Xhihadit Global në dritën e tërheqjes amerikane të Afganistanit.

 

Kjo konference mund te ndiqet  drejtpërdrejt në gjuhën  hebreje ose me përkthim ne link-un:

https://go-live-il.zoom.us/j/87912579444

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00