Rotary Club i Haifa dhe ai i Tiranës nenshkruajne Marreveshjen e Bashkepunimit

Pas kontaktesh dhe takimesh për të intensifikuar bashkëpunimin ndërmjet dy Rotary Club, atë në Haifa dhe në Tiranë, u kalua në hapin tjetër, atë të konkretizimit të këtyre marrëdhënieve, duke u nënshkruar datë 23.06.2020, "Certificate of Recognition", dhe "Letter of Intent".
Tashmë, Rotary Club i Haifa dhe ai i Tiranës, do vijojnë zyrtarisht me projektet e tyre të bashkëpunimit në fushën e shkëmbimit të eksperiencave në çështjet e Arsimit, menaxhimit të ujrave dhe ndërgjegjësimit të publikut, si dhe pjesëmarrje në projektet e përbashkëta humanitare.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00