Shërbime të Ambasadës

Shërbimet kryesore konsullore të Ambasadës
Platforma  on line ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore
TË NDERUAR QYTETARË, duke klikuar ne link-un  https://punetejashtme.gov.al/sherbimet-konsullore-online/ ju keni mundësi të informoheni mbi procedurat e çdo shërbimi konsullor, dokumentet e nevojshme, si dhe përcaktimin e afateve kohore dhe kostot përkatëse. Gjithashtu, në fund të çdo përshkrimi të shërbimeve konsullore më poshtë do të gjeni butonin “KLIKO KËTU”, e cila Ju mundëson aplikimin direkt online për shërbimin e kërkuar.
Disa nga sherbimet e ofruara jane:
 APLIKIM PËR VËRTETIME
0701-Vërtetim Konsullor mbi të Dhënat e Sakta
0702-Vërtetim Konsullor Identiteti
0703-Vërtetim Çertifikatë Martese
0704-Vërtetim Konsullor (të ndryshëm)
0705-Vërtetim Konsullor mbi të dhënat personale
0706-Vërtetim Çertifikatë Lindje
0707-Vërtetim Çertifikatë Familjare
0708-Njëhsim me Origjinalin
0709-Vërtetim mbi Verifikimin e Lejes së Drejtimit (për Denoncim ose Konvertim)
0711-Vërtetim mbi Verifikimin e Gjendjes Gjyqësore (Dëshmi Penaliteti)
8. APLIKIM PËR PËRKTHIME
08-Vërtetim Përkthimi
 
10. APLIKIM PËR VIZË
https://e-albania.al/
https://punetejashtme.gov.al/sherbimet-konsullore-online/
 
Për informacion më të detajuar, ju lutemi të kontaktoni me Ambasadën, Sektorin Konsullor.
Për takime, ju duhet të kontaktoni me Ambasadën me qëllim të caktoni një orar më përpara.
Orari i punës për Sektorin Konsullor është :
Çdo ditë nga ora 10:00 deri në 13:00.
 
Ambasada, Sektori Konsullor janë të mbyllura gjatë fundjavës dhe ditëve të pushimit zyrtar.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00