Takim i perzemert me Drejtorin e Publikimeve tek Arkiva e Shtetit te Izraelit Dr. Hagai Tsoref dhe Ambasador Canaj me rastin e dore

Takim i perzemert me Drejtorin e Publikimeve tek Arkiva e Shtetit te Izraelit Dr. Hagai Tsoref dhe Ambasador Canaj me rastin e dore
Takim i perzemert me Drejtorin e Publikimeve tek Arkiva e Shtetit te Izraelit Dr. Hagai Tsoref dhe Ambasador Canaj me rastin e dorezimit te III Volumeve te Politikes se Jashtme se Izraelit ne kuader te bashkepunimit bilateral mes dy vendeve. Keto vellime te publikuara nga Arkiva e Izraelit ne bashkepunim me Ministrine e Jashtme izraelite, i ofrohen Arkives dhe Dokumentacionit ne Ministrine per Evropen dhe Punet e Jashtme, ne shenje miqesie, ne vijim te vizites se kryer nga grupi i punes i MEPJ drejturar nga Pranvera Dibra Teli, dhe shkembimit te eksperiencave ne fushen e dokumentacionit arkivor me rendesi historike.  

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00