Takim me Kryetarin e Bashkisë Ramat Gan z. Carmel Shama!

Ambasador Bardhyl Canaj u takua me Kryetarin e Bashkisë Ramat Gan z. Carmel Shama me rastin e eventit titulluar "NESËR" - një ekspozitë multimediale dixhitale që ndërthur veprat e Monet, Kandinsky, Cézanne, van Gogh etj.

Z. Shama shprehu interesin e tij për të vizituar Shqipërinë dhe Kryeqytetin Tirana i cilesuar si Kryeqyteti Evropian i Rinise, me qellim vendosjen e nje bashkepunimi ne nivel lokal.

 

Ekspozita "NESËR" u shfaq duke përdorur 100 projektorë lazer, syze VR dhe ekrane interaktive të vendosura në hapësirat dixhitale përreth muzeut. Kjo teknologji mundësoi prezantimin e artistëve të shekullit të 19-të dhe të shekullit të 20-të në teknologjinë e sotme, duke e bërë kështu artin klasik dhe atë bashkëkohor të aksesueshëm per te gjithe si dhe në një përvojë gjithëpërfshirëse dhe të fuqishme.

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00