Takim virtual mbi Marreveshjen me MASHAV!

Në takimin virtual ndërmjet z. Ilir Beqja, Ambasadores dhe Drejtores se MASHAV Galit Peleg, dhe Ambasadorit Canaj, u diskutua mbi modalitetet e MoU me MASHAV/ Agjensia për Zhvillim dhe Bashkëpunimin Ndërkombëtar, e cila ndodhet në MPJ të Izraelit. Ndër fushat më të rëndësishme për Shqipërinë, për të cilat mund të përqëndrohet ekspertiza izraelite nepermjet MASHAV, përmendim: Energjinë, Turizmin, agrobujqësinë, trashëgiminë kulturore, sistemet ujitëse, sigurinë ushqimore, shërbimet publike me theks të vecantë procesin e standartizimit dhe dixhitalizimit të shërbimeve për qytetarët.

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00