Takimi në Knesset me Kryetarin e Komisionit të Jashtëm dhe Mbrojtjes Ram Ben Barak

Takimi në Knesset me Kryetarin e Komisionit të Jashtëm dhe Mbrojtjes Ram Ben Barak u fokusua në domosdoshmërinë e rinisjes së bashkëpunimit ndërmjet Komisioneve Parlamentare të Politikës së Jashtme dhe të Mbrojtjes mes dy parlamenteve tona. Palët u dakordësuan që brenda vitit 2021, të organizohet një takim virtual ndërmjet Kryetarëve përkatës të komisioneve më sipër. Z. Ben Barak shprehu dëshirën të zhvillojë një vizitë në Shqipëri në tre-mujorin e parë të vitit 2022, me qëllim konkretizimin e ideve të mësipërme të bashkëpunimit.
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00