Valentina Leskaj merr pjesë në mbledhjen e parë të Bordit të Lëvizjes Kundër Anti-Semitizmit (CAM)

Valentina Leskaj, e cila iu bashkua Bordit Këshillues të Lëvizjes Kundër Anti-Semitizmit (CAM) në Shtator 2020, është gruaja e parë shqiptare në një pozicion të tillë, e cila i atashohet një liste mbresëlënëse personalitetesh me qëllim ndihmesën ndaj organizatës që drejton luftën kundër -Semitizmit në të gjithë botën. Ajo mori pjesë dje në takimin e parë të Bordit Këshillimor, duke adresuar sfidat e antisemitizmit në rritje në të gjithë botën. Valentina Leskaj ka shërbyer si Anëtare e Parlamentit të Shqipërisë nga 2002 në 2017. Gjatë asaj kohe, midis një sërë rolesh të larta, ajo shërbeu edhe si Ministre e Punës dhe Çështjeve Sociale, Zëvendës Kryetare e Parlamentit dhe Nënkryetare e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës . Nga 2013-17, ajo ishte Presidente e Grupit të Miqësisë Shqipëri - Izrael në Parlamentin Shqiptar si dhe kryetare e grupit Parlamentar Shqiptar në Këshillin e Evropës.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00