Diplomacia Ekonomike 2017

Të gjithë bashkë, në punimet e këtyre tre ditëve, do të arrijmë të shikojmë mundësi të reja dhe zgjidhje efektive, për ta kthyer shërbimin e jashtëm, në një kontribues të rëndësishëm për zhvillimin ekonomik të Shqipërisë dhe shqiptarëve. 
Për këtë kemi nevojë të dalim një orë e më parë nga “ishullzimi administrativ” e mbajtja e informacionit sipas modelit të punonjësit të “Pallatit të Endrrave”.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat-13031, Shteti i Kuvajtit

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628
Nr. i emergjences: +96594048219

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:00 - 16:00