Pritja me rastin e Festës Kombëtare të Shqipërise – 28 nëntor 2022

Në datën 28 nëntor, Ambasada e RSH në Podgoricë organizoi pritjen me rastin e Festës Kombëtare dhe Ditës së Flamurit. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazovic, Kryetari i Komisionit të Jashtëm, Miodrag Lekic, ministra të Qeverisë, deputetë

 

Ambasadori Ridi Kurtezi, takoi dhe uroi për detyrën, Kryetarin e Komunës së Ulqinit, z. Omer Bajraktari dhe Kryetarin e Këshillit Komunal, z. Adrian Mavriq.

Ambasadori Ridi Kurtezi, takoi dhe uroi për detyrën, Kryetarin e Komunës së Ulqinit, z. Omer Bajraktari dhe Kryetarin e Këshillit Komunal, z. Adrian Mavriq. Ambasadori i përgëzoi për vizionin politik përbashkues, duke theksuar se Ulqini ka nevojë për një shumicë të gjerë politike, pë

 

Ambasadori Ridi Kurtezi uroi për detyrën znj. Daniela Gjurovic, Kryetare e Kuvendit të MZ.

Ambasadori Ridi Kurtezi uroi për detyrën znj. Daniela Gjurovic, Kryetare e Kuvendit të MZ. Bashkarisht kanë rikonfirmuar dëshirën e mirë për të vazhduar bashkëpunimin intensiv midis të dy parlamenteve si një instrument i rëndësishëm në nxitjen dhe përparimin e marrëdhënieve dypal

 

Ambasadori Ridi Kurtezi takoi Zv. Kryeministrin dhe Ministrin e Investimeve Kapitale, z. Ervin Ibraimovic.

Ambasadori Ridi Kurtezi takoi Zv. Kryeministrin dhe Ministrin e Investimeve Kapitale, z. Ervin Ibraimovic. Gjatë takimit u diskutuan çështje të bashkëpunimit ekonomik dhe ecuria e disa projekteve të përbashkëta. Ambasadori riafirmoi qëndrimin e Qeverisë shqiptare për të zgjeruar dhe për

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00