Njoftim për shtyp

Nën kujdesin e Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama, në datën 27-28 qershor 2023, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme do të organizojë në Tiranë, Samitin e 3-të të Diasporës Shqiptare. Në këtë Samit do të diskutohet mbi të ardhmen e përbashkët social

 

Njoftim për shtyp

Nën kujdesin e Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama, në datën 27-28 qershor 2023, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme do të organizojë në Tiranë, Samitin e 3-të të Diasporës Shqiptare. Në këtë Samit do të diskutohet mbi të ardhmen e përbashkët social

 

Pritja me rastin e Festës Kombëtare të Shqipërise – 28 nëntor 2022

Në datën 28 nëntor, Ambasada e RSH në Podgoricë organizoi pritjen me rastin e Festës Kombëtare dhe Ditës së Flamurit. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazovic, Kryetari i Komisionit të Jashtëm, Miodrag Lekic, ministra të Qeverisë, deputetë

 

Ambasadori Ridi Kurtezi, takoi dhe uroi për detyrën, Kryetarin e Komunës së Ulqinit, z. Omer Bajraktari dhe Kryetarin e Këshillit Komunal, z. Adrian Mavriq.

Ambasadori Ridi Kurtezi, takoi dhe uroi për detyrën, Kryetarin e Komunës së Ulqinit, z. Omer Bajraktari dhe Kryetarin e Këshillit Komunal, z. Adrian Mavriq. Ambasadori i përgëzoi për vizionin politik përbashkues, duke theksuar se Ulqini ka nevojë për një shumicë të gjerë politike, pë

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00