Edicioni i parë i Forumit të Gruas Shqiptare në Rajon

Në datat 7 dhe 8 Mars 2020, në Komunën e Tuzit, zhvilloi punimet Forumi i Grave të Unionit të komunave shqiptare në rajon. Aktiviteti i organizuar nga Bashkia e Tiranës, Komuna Tuz, Tetovë dhe Çahir, morri në diskutim temen "Gratë e suksesshme të rajonit", ku pjesëmarrëset doskutuan, debatuan dhe prezantuan pozitën aktuale të gruas në jetën shoqërore dhe politike në vend. Në përfundim të punimeve të forumit, me kontributin e Bashkive Tiranë dhe Tuz dhe ate të Ambasadës së Shiqipërisë, u hap panairi i punimeve artizanale ku artizanë nga disa bashki shqiptare në rajon, prezantuan punët e tyre artistike duke ngjallur një interes të vecantë në Malësi dhe më gjerë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00