MINISTRJA GJERMENI VIZITOI PODGORICËN

Me daten 30 tetor 2015, Ministrja e Zhvillimit Urban e Republikes se Shqiperise, Znj. Eglantina Gjermeni, zhvilloi nje vizite zyrtare ne Mal te Zi me ftese te Ministrit te Zhvillimit te Qendrueshem dhe Turizmit te Malit te Zi, Z. Branimir Gvozdenovic. Gjate takimit u bisedua mbi bashkepunimin midis dy vendeve ne fushen e zhvillimit urban, shkembimin e eksperiencave ne fushen e planifikimit urban permes zhvillimit te takimeve te rregullta te grupeve te eksperteve, zhvillimin e rajonit nderkufitar permes projekteve te perbashketa etj. Gjate kesaj vizite u nenshkrua edhe "Marrëveshja ndërmjet Ministrisë së Zhvillimit Urban të Republikës së Shqipërisë dhe Ministrisë së Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit të Malit te Zi për Bashkëpunim në Fushën e Planifikimit Hapësinor".

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00