Mirenjohje Ministrit të Mbrojtjes Boshkovic dhe të gjitha autorieteve malazeze për gadishmërinë dhe angazhimin e treguar për të ndihmuar Shqipërinë në këto momente të veshtira.

Mirenjohje Ministrit të Mbrojtjes Boshkovic dhe të gjitha autorieteve malazeze për gadishmërinë dhe angazhimin e treguar për të ndihmuar Shqipërinë në këto momente të veshtira.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00