Në datat 24 dhe 25 nëntor, me rastin e festës së flamurit dhe festimeve të vitit mabrëkombëtar të Heroit Gjergj Kastriot Skënderbeu, Presidenti i Republikës z. Ilir Meta, zhvilloi një vizitë në komunën e Rrozhajes në Malin e Zi.

Në datat 24 dhe 25 nëntor, me rastin e festës së flamurit dhe festimeve të vitit mabrëkombëtar të Heroit Gjergj Kastriot Skënderbeu, Presidenti i Republikës z. Ilir Meta, zhvilloi një vizitë në komunën e Rrozhajes në Malin e Zi. Gjatë vizitës ai morri pjesë në aktivitetin e përvitshëm artistik që organizohet në Malësi me temën “Ora e Maleve” si dhe zhvilloi disa takime me përfaqesues të Komunës Rrozhaje, intelektualë dhe përfaqësues të artit dhe kulturës shqiptare në këto treva, si dhe vizitoi shkollën 9-vjeçare fillore në Dacaj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00