Në datat 4-5 prill në Budva zhvilloi punimet Konferenca për Forcimin e Bashkëpunimit Rajonal dhe Adriatiko-Jonian në Fushën e Rinisë.

Në datat 4-5 prill në Budva zhvilloi punimet Konferenca për Forcimin e Bashkëpunimit Rajonal dhe Adriatiko-Jonian në Fushën e Rinisë. Ne këtë konferencë Republika e Shqipërisë u përfaqësua me një delegacion nga Ministria e Arsimit, Rinise dhe Sporteve, të drejtuar nga Zëvendësministrja, znj. Lorena Haxhiu. Ne fjalën e saj përshëndetëse, znj. Haxhiu, bëri një ekspoze të politikave dhe iniciativave rinore në vend si dhe rikonfirmoi angazhimin e Qeverisë Shqiptare për të forcuar bashkëpunimin rajonal dhe atë ne kuadër te NAJ ne fushën e Rinisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00