Ne datat 15-16 Prill, ne Podgorice, zhvilloi punimet Konferenca Nderkombetare me teme " Parlamentaret e Rinj - BE dhe Ballkani Perendimor"

Ne datat 15-16 Prill, ne Podgorice, zhvilloi punimet Konferenca Nderkombetare me teme " Parlamentaret e Rinj - BE dhe Ballkani Perendimor" Ne kete Konference morren pjese disa deputete te Kuvendit te Shqiperise. Punimet e kesaj Konference i pershendeti Zv.Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, znj. Artemis Dralo. Ne fjalen e saj, znj. Dralo, beri nje ekspoze te punes se qeverise shqiptare ne rrugen e integrimit evropian duke i kerkuar ligjvenesve te vendeve te BE te vleresojne me realizem dhe koherence perpjekjet dhe reformat qe vendi ka ndermarre me qellim hapjen e shpejte te negociatave per anetaresim ne BE.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00