TAKIMI I MINISTRAVE TË JASHTËM TË BE-së DHE VENDEVE KANDIDATË NË BRATISLAVË

Në takimin periodik të Ministrave të Jashtëm të BE-së dhe vendeve kandidate në Bratislavë, diskutova mbi ecurinë e reformave të ndërmarra nga Shqipëria në fush...ën e sundimit të së drejtës, të cilat kanë ndikim jo vetëm në procesin e demokratizimit dhe integrimit europian, por edhe në çështjet e sigurisë.

Bashkëpunimi mes vedeve anëtare të BE-së dhe vendeve kandidate në adresimin e sfidave të sigurisë duhet të kalojë përmes promovimit të politikave dhe instrumentëve që nxisin zhvillimin ekonomik, përfshirjen sociale, bashkëpunimin rajonal dhe mbi të gjitha përforcimin e procesit të zgjerimit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00