Gëzuar 78 - vjetorin e Çlirimit të Atdheut!

    Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse u uron bashkëatdhetarëve: Gëzuar 78 - vjetorin e Çlirimit të Atdheut!  

 

Gëzuar 110 - vjetorin e Pavarësisë!

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse u uron bashkëatdhetarëve: Gëzuar 110 - vjetorin e Pavarësisë!  

 

INFORMACION PËR SHTETASIT E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË TË CILËT NDODHEN NË FEDERATËN RUSE

INFORMACION PËR SHTETASIT E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË TË CILËT NDODHEN NË FEDERATËN RUSE Situata aktuale tregon, se nuk ka baza reale për shqetësim për sigurinë në Moskë, Shën Petërburg, apo qytete të mëdha larg zonave të luftimeve, megjithatë ajo duhet parë në dinamikë dhe&

 

Ekspozita "Krishtlindjet në Kështjellën e Kalorësit"

  Shoqata Krijuese “Bashkimi i Kulturave” me mbështetjen e Muzeut Shtetëror të Pallatit Historik dhe Artistik “Gatçina”, pranë Shën Petërburgut, prezanton ekspozitën "Krishtlindjet në Kështjellën e Kalorësit" në kuadër të   Festivalit II Ndërkombëtar “Dritat

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
119049, Ulica Mytnaja, dom 3,
kvartira 8 Moskva, Russia

Tel / Fax

Tel.: +7 495 982 38 52 (3)
Fax.:+7 495 982 38 54
Numri i emergjencës +7 929 968 05 38 (Vetëm për shtetasit shqiptarë)

E-MAIL

embassy.moscow@mfa.gov.al

Orari i pritjes së sektorit konsullor

E hënë- E premte
11:00 - 14:00