Artikuj

AMBASADORI GENC PECANI

Albanian

FOTO GENC PECANI (C)_3.JPG (2192×2923)

 

J E T E S H K R I M                                                            

 

Genc Ndreko Pecani

TEPËR URGJENT!!! MBI ANULIMIN E REGJIMIT PA VIZA PËR QYTETARËT E FEDERATËS RUSE.

Albanian

 
Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse bën me dije, se në përputhje me ndryshimet e datës 20 prill 2023 në Vendimin e Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë nr. 858, datë 29.12.2021, anulohet regjimi pa viza për shtetasit e Federatës Ruse (çdo vit nga 1 maji deri më 30 shtator).
 
Për të vizituar Republikën e Shqipërisë është e nevojshme të aplikohet për vizë në përputhje me qëllimin e udhëtimit.
 

Gëzuar 78 - vjetorin e Çlirimit të Atdheut!

Albanian

 

 

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse u uron bashkëatdhetarëve:

Gëzuar 78 - vjetorin e Çlirimit të Atdheut!

 

Gëzuar 110 - vjetorin e Pavarësisë!

Albanian

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse u uron bashkëatdhetarëve:

Gëzuar 110 - vjetorin e Pavarësisë!

 

INFORMACION PËR SHTETASIT E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË TË CILËT NDODHEN NË FEDERATËN RUSE

Albanian

INFORMACION PËR SHTETASIT E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË TË CILËT NDODHEN NË FEDERATËN RUSE

Situata aktuale tregon, se nuk ka baza reale për shqetësim për sigurinë në Moskë, Shën Petërburg, apo qytete të mëdha larg zonave të luftimeve, megjithatë ajo duhet parë në dinamikë dhe nuk mund të bëhen parashikime, sepse rrethanat ndryshojnë.

Ekspozita "Krishtlindjet në Kështjellën e Kalorësit"

Albanian

 

1_28.jpg (1772×1181)

Shoqata Krijuese “Bashkimi i Kulturave”

me mbështetjen e

Promovim shumë i mirë i Shqipërisë turistike nga media ruse në një nga emisionet më të ndjekura të këtij vendi kushtuar turizmit nëpër botë.

Albanian

Promovim shumë i mirë i Shqipërisë turistike nga media ruse në një nga emisionet më të ndjekura të këtij vendi kushtuar turizmit nëpër botë.

 

MBI REGJIMIN (KRITERET) DHE MUNDËSITË E LËVIZJES PËR SHTETASIT SHQIPTARË DREJT FEDERATËS RUSE, REPUBLIKËS SË BJELLORUSISË DHE REPUBLIKËS SË UZBEKISTANIT.

Albanian

FEDERATA RUSE

Në përputhje me Vendimin e Qeverisë së Federatës Ruse me nr. 2084-r, datë 28.07.2021, Republika e Shqipërisë është futur në listën e vendeve, shtetasit e të cilëve mund të hyjnë në Federatën Ruse përmes pikave të kontrollit kufitar në aeroportet e Federatës Ruse.

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
119049, Ulica Mytnaja, dom 3,
kvartira 8 Moskva, Russia

Tel / Fax

Tel.: +7 495 982 38 52 (3)
Fax.:+7 495 982 38 54
Emergency number +7 929 968 05 38 (Only for Albanian Citizens)

E-MAIL

embassy.moscow@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
11:00 - 14:00