AMBASADORI GENC PECANI

  J E T E S H K R I M                                                               Genc Ndreko Pecani Lindur më 3 qershor 1963, në Ti

 

DITA E ARBËRESHËVE DHE SAMITI I 3-TË I DIASPORËS

  DRAFT AGENDA

 

TEPËR URGJENT!!! MBI ANULIMIN E REGJIMIT PA VIZA PËR QYTETARËT E FEDERATËS RUSE.

  Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse bën me dije, se në përputhje me ndryshimet e datës 20 prill 2023 në Vendimin e Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë nr. 858, datë 29.12.2021, anulohet regjimi pa viza për shtetasit e Federatës Ruse (çdo

 

Gëzuar 78 - vjetorin e Çlirimit të Atdheut!

    Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse u uron bashkëatdhetarëve: Gëzuar 78 - vjetorin e Çlirimit të Atdheut!  

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
119049, Ulica Mytnaja, dom 3,
kvartira 8 Moskva, Russia

Tel / Fax

Tel.: +7 495 982 38 52 (3)
Fax.:+7 495 982 38 54
Numri i emergjencës +7 929 968 05 38 (Vetëm për shtetasit shqiptarë)

E-MAIL

embassy.moscow@mfa.gov.al

Orari i pritjes së sektorit konsullor

E hënë- E premte
11:00 - 14:00