Artikuj

Promovohet Shqipëria turistike në Ekspozitën Ndërkombëtare të Turizmit në Moskë.

Albanian

Promovohet Shqipëria turistike në Ekspozitën Ndërkombëtare të Turizmit në Moskë.

Përgëzime kolegëve nga Agjencia Kombëtare e Turizmit për pjesëmarrjen në këtë periudhë të veshtirë të pandemisë!

Ekspozitë fotografike dhe me botime për Shqiperinë në Bibliotekën Shteterore të Letersisë së Huaj M.I. Rudomino në Moskë

Albanian

Ekspozitë fotografike dhe me botime për Shqiperinë në Bibliotekën Shteterore të Letersisë së Huaj M.I. Rudomino në Moskë.

Prezantohet në mjediset e Ambasadës projekti i përbashkët kinematografik shqiptaro-rus, filmi «Gjirokastra».

Albanian

 

 

Prezantohet nëmjediset e Ambasadës projekti i përbashkët kinematografik shqiptaro-rus, filmi «Gjirokastra».

 

Festohet në Moskë 105-vjetori i Ditës së Pavarësisë

Albanian

Festohet në Moskë 105-vjetori i Ditës së Pavarësisë bashkë me Trupin Diplomatik, miqtë e dashamirësit rusë dhe komunitetin e shqiptarëve në Rusi.

 

Diskutim i këndshëm dhe interesant me skenaristin e mirënjohur rus, Juri Arabov, për projektin e përbashkët kinematografik shqiptaro-rus, filmin “Gjirokastra”.

Albanian

Diskutim i këndshëm dhe interesant me skenaristin e mirënjohur rus, Juri Arabov, për projektin e përbashkët kinematografik shqiptaro-rus, filmin “Gjirokastra”.

"Takim me studentët shqiptarë që studiojnë në Moskë".

Albanian

 

 

"Takim me studentët shqiptarë që studiojnë në Moskë"

 

U festua në Petërburg 60-vjetori i themelimit të Degës së Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe

Albanian

U festua në Petërburg 60-vjetori i themelimit të Degës së Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe në Universitetin Shtetëror të Shën Petërburgut.

 

Colours of Albania

Albanian

Colours of Albania

Intervistë e Ambasadorit Arben Gazioni për Portalin e Grupit të Vizionit Strategjik “Rusia - Bota Islame”

Albanian

 

 

Përse sot çështja e zhvillimit të Ballkanit është mjaft e rendësishme? Si e shikoni të ardhmen e Ballkanit?

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
119049, Ulica Mytnaja, dom 3,
kvartira 8 Moskva, Russia

Tel / Fax

Tel.: +7 495 982 38 52 (3)
Fax.:+7 495 982 38 54
Numri i emergjencës +7 929 968 05 38 (Vetëm për shtetasit shqiptarë)

E-MAIL

embassy.moscow@mfa.gov.al

Orari i pritjes së sektorit konsullor

E hënë- E premte
11:00 - 14:00