Artikuj

Takim i këndshëm me studentët rusë të gjuhës shqipe në MGIMO.

Albanian

Takim i këndshëm me studentët rusë të gjuhës shqipe në MGIMO.

 

 

Nga data 1 maj 2017 Shërbimet Konsullore ofrohen vetëm online. Shërbimi Konsullor Online

Albanian

Nga data 1 maj 2017 Shërbimet Konsullore ofrohen vetëm online.‬

Shërbimet Konsullore Online

Kjo platformë ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore

Takim ne Rossotrudnichestvo

Albanian

Mbarevajtja e studenteve shqiptare ne fokusin e takimit me zyrtarin e larte te Rossotrudnicestvo (Agjencia Federale Ruse per Bashkepunimin me Jashte ne Fushen e Arsimit), z. A. Kalamin.

 

Ministri Bushati zhvillon takim me diasporën shqiptare në Ankara

Albanian

 

Në nisje të vizitës së tij në Turqi, Ministri Bushati pati një takim të përzemërt me përfaqësues të diasporës shqiptare në Ankara. 

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
119049, Ulica Mytnaja, dom 3,
kvartira 8 Moskva, Russia

Tel / Fax

Tel.: +7 495 982 38 52 (3)
Fax.:+7 495 982 38 54
Numri i emergjencës +7 929 968 05 38 (Vetëm për shtetasit shqiptarë)

E-MAIL

embassy.moscow@mfa.gov.al

Orari i pritjes së sektorit konsullor

E hënë- E premte
11:00 - 14:00