Artikuj

Ministri Bushati merr pjesë në takimet e Ministrave të Jashtëm të rajonit kushtuar sigurisë dhe proceseve integruese

Albanian

 

Në vijim të punimeve të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së në Nju Jork, u zhvillua takimi i Ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve të Kartës SHBA-Adriatike.

Njoftim lidhur me përdorimin e aplikacionit E-Konsullata

Albanian

 

Ministria e Punëve të Jashtme dëshiron të saktësojë disa informacione lidhur me produktin e saj më të ri E-Konsullata:

APLIKACIONI E-KONSULLATA

Albanian

Për të gjithë qytetarët tanë kudo ku jetojnë, ‎prezantojmë aplikacionin E-Konsullata.

Aplikacioni E-Konsullata mund të shkarkohet nga Appstore dhe Playstore dhe mund të përdoret kudo, mjafton që aparati të ketë akses në internet.

11 shtator 2016 – Meshë e Shenjtë në Katedralen Katolike të Moskës në nderim të Shenjtërimit të Nënë Terezës.

Albanian

 

11 shtator 2016 – Meshë e Shenjtë në Katedralen Katolike të Moskës në nderim të Shenjtërimit të Nënë Terezës. 

 

 

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
119049, Ulica Mytnaja, dom 3,
kvartira 8 Moskva, Russia

Tel / Fax

Tel.: +7 495 982 38 52 (3)
Fax.:+7 495 982 38 54
Numri i emergjencës +7 929 968 05 38 (Vetëm për shtetasit shqiptarë)

E-MAIL

embassy.moscow@mfa.gov.al

Orari i pritjes së sektorit konsullor

E hënë- E premte
11:00 - 14:00