Artikuj

KINEASTËT SHQIPTARË VIZITOJNË MOSKËN

Albanian

 

Ministri Bushati zhvillon vizitë në Portugali

Albanian

 

Ministri i Punëve të Jashtme Ditmir Bushati zhvilloi një vizitë zyrtare në Republikën Portugeze ku pati bisedime me Ministrin portugez të Punëve të Jashtme Augusto Santos Silva.

9 Maji dhe Europa që duam

Albanian

 

66 vjet më parë deklarata e ministrit të jashtëm të Francës Robert Schuman shërbeu si pikënisje për ndërtimin e themeleve të projektit që sot njihet si Bashkimi Europian. 

Dëgjesë Publike për Diasporën

Albanian
 

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
119049, Ulica Mytnaja, dom 3,
kvartira 8 Moskva, Russia

Tel / Fax

Tel.: +7 495 982 38 52 (3)
Fax.:+7 495 982 38 54
Numri i emergjencës +7 929 968 05 38 (Vetëm për shtetasit shqiptarë)

E-MAIL

embassy.moscow@mfa.gov.al

Orari i pritjes së sektorit konsullor

E hënë- E premte
11:00 - 14:00