TEPËR URGJENT!!! MBI ANULIMIN E REGJIMIT PA VIZA PËR QYTETARËT E FEDERATËS RUSE.

 
Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse bën me dije, se në përputhje me ndryshimet e datës 20 prill 2023 në Vendimin e Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë nr. 858, datë 29.12.2021, anulohet regjimi pa viza për shtetasit e Federatës Ruse (çdo vit nga 1 maji deri më 30 shtator).
 
Për të vizituar Republikën e Shqipërisë është e nevojshme të aplikohet për vizë në përputhje me qëllimin e udhëtimit.
 
Informacion më të detajuar për vizat dhe çështje të tjera mund të gjeni në faqen e Ambasadës:http://ambasadat.gov.al/russia/sq
 
seksioni: Shërbime të Ambasadës | Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Rusi (ambasadat.gov.al)

Adresa

Ambasada Shqiptare
119049, Ulica Mytnaja, dom 3,
kvartira 8 Moskva, Russia

Tel / Fax

Tel.: +7 495 982 38 52 (3)
Fax.:+7 495 982 38 54
Numri i emergjencës +7 929 968 05 38 (Vetëm për shtetasit shqiptarë)

E-MAIL

embassy.moscow@mfa.gov.al

Orari i pritjes së sektorit konsullor

E hënë- E premte
11:00 - 14:00