Samiti i 3-të i Diasporës Shqiptare

Nën kujdesin e Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama, në datën 27-28 qershor 2023, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme do të organizojë në Tiranë, Samitin e 3-të të Diasporës Shqiptare. Në këtë Samit do të diskutohet mbi të ardhmen e përbashkët social

 

Samiti i 3-të i Diasporës Shqiptare

Nën kujdesin e Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama, në datën 27-28 qershor 2023, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme do të organizojë në Tiranë, Samitin e 3-të të Diasporës Shqiptare. Në këtë Samit do të diskutohet mbi të ardhmen e përbashkët social

 

Takim i Ambasadorit Boçka me Ministrin e Turizmit dhe Rinisë të Serbisë

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Beograd, z. Ilir Boçka, u prit në një takim nga Ministri i Turizmit dhe Rinisë së Republikës së Serbisë, z. Husein Memic. Takimi pati për qëllim diskutimin e bashkëpunimit dypalësh midis Shqipërisë dhe Serbisë në fushat e turizmit dhe rin

 

Akademia Diplomatike Kombetare njofton për organizimin e një seminari tre javor me teme: "Diplomacia shqiptare: Rajoni, Europa dhe Politika shumepaleshe"

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Beograd bën të ditur organizimin e aktivitetit të mëposhtëm: Akademia Diplomatike Kombetare njofton për organizimin e një seminari tre javor me teme: "Diplomacia shqiptare: Rajoni, Europa dhe Politika shumepaleshe". Aktiviteti do te zhvillohet ne T

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Kneza Aleksandra Karadjordjevica 25 a Beograd 11040 Serbi

Tel / Fax

Tel. +381 11 3066642
Fax. +381 11 2665439

Emergency Number :
00 381 63 30 95 98

E-MAIL

embassy.belgrade@mfa.gov.al

consulate.belgrade@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00