Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë Enkeleda Merkuri takohet me Kryetaren e Komitetit Parlamentar për Cështjet Evropiane Vladimira Marcinkova

Ambasadorja Enkeleda Merkuri është pritur në një takim nga Vladimira Marcinkova (Za ľudí), Kryetare e Komitetit Parlamentar për Cështjet Evropiane në Parlamentin e Republikës Sllovake.
Përmes një bashkëbisedimi të hapur e miqësor, Ambasadorja vlerësoi në vecanti rolin e Diplomacisë Parlamentare në inkurajimin e mëtejshëm të bashkëpunimit e shkëmbimeve dypalëshe, si dhe mirënjohjen e saj për mbështetjen e vendosur e të vazhdueshme të Sllovakisë përgjatë proceseve integruese të Shqipërisë në BE.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00