E-Consullata

Në kuadër të shërbimeve konsullore, lehtësimit të tyre, si dhe diplomacisë dixhitale, Ministria e Punëve të Jashtme e Republikes se Shqiperise ka bërë të mundur Aplikacionin konsullor "E-Konsullata", e cila do të lancohet në ditët në vijim. Ky aplikacion është projektuar që të jetë në shërbim të qytetarëve me sa më shumë informacion dhe t'ju mbështesë në shërbimet konsullore.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00