E-Konsullata

Aplikacionin per telefonat celulare te sistemit Android dhe IPhone "E-Konsullata", nje risi qe do te ndihmoje qytetaret duke i ofruar informacion te bollshem mbi sherbimet konsullore te MPJ, por duke krijuar ne te njejten kohe nje lidhje virtuale mes MPJ dhe qytetareve te saj ne vend dhe ne bote

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00