Kalendari i Aktiviteteve dhe i panaireve ne Shqiperi per vitin 2017

23 -26 Shkurt 2017
TEKNO HOTEL EXPO, Vendndodhja: EXPO CITY

Nga 03 – 05 Mars 2017
Ho.Re.Ca. Fair, Vendndodhja: Pallati i Kongreseve

Nga 11 – 14 Mars 2017
Panairi Ndërkombëtar i Mobilerisë “Shqipëria 2017”, Vendndodhja: Pallati i Kongreseve
Nga 08 – 09 Prill 2017
Mediterranean Tourism Fair, Vendndodhja: Expo City

Nga 21- 23 Prill 2017
PACH TECK, Vendndodhja: Pallati i Kongreseve

Nga 04- 06 Maj 2017
Panairi i Punës, Vendndodhja: Pallati i Kongreseve

Nga 12 – 14 Maj 2017
AUTO MOTO SHOW, Vendndodhja: Sheshi “Nënë Tereza”

Nga 15 – 19 Nëntor 2017
Panairi i librit “Tirana 2017”, Vendndodhja: Pallati i Kongreseve

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00