KREMTOHET NË BRATISLAVË SHENJTËRIMI I NËNË TEREZËS

KREMTOHET NË BRATISLAVË SHENJTËRIMI I NËNË TEREZËS

Ambasadorja e RSH në Sllovaki, znj Enkeleda Merkuri dhe Kryepeshkopi i Bratislaves, Hirësia e tij Stanislav Zvolenski, organizuan në fundjavë, një ceremoni kremtimi prekëse dhe emocionuese, me rastin e shenjtërimit të Nënë Terezës, në Katedralen qendrore e më të vjetër të kryeqytetit sllovak, Shën Martinit, e njohur edhe si Katedralja e Kurorëzimit.

Eventi mblodhi së bashku përfaqësues nga institucione zyrtare në vend, përfaqësues të parlamentit sllovak, ambasadorë dhe diplomatë të akredituar në Sllovaki, përfaqësues të mediave, shoqërisë civile e biznesit, shqiptarë me banim në Sllovaki e nga rrethinat austriake me Bratislavën, miq të Shqipërisë si dhe shumë qytetarë sllovakë gjithashtu.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00