Pjesëmarrje e Kryetarit të Bashkisë së Tiranës z. Erion Veliaj në Samitin: “Pact of Free Cities”

29 maj 2024.
Pjesëmarrje e Kryetarit të Bashkisë së Tiranës z. Erion Veliaj në Samitin: “Pact of Free Cities”, organizuar nga Bashkia e Bratislavës në datat 27-28 Maj 2024, me pjesëmarrjen e mbi 17 kryebashkiakëve nga gjithë Evropa dhe prezantimi atraktiv i tij në panelet e aktivitetit, për tema të ndryshme mbi zhvillimin e Tiranës.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00