Solidarite avec la France

Ambasada e Republikës së Shqiperise dënon me forcë sulmin e rëndë terrorist të ndodhur dje në Francë dhe shpreh solidaritetin dhe ngushëllimet për popullin dhe autoritetet franceze në këtë moment të vështirë. Qëndrojmë krahë Francës në betejën kundër terrorizmit dhe dhunës ekstreme.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00