Sot, 1 vit nga agresioni rus në Ukrainë. Ne qëndrojmë përkrah Ukrainës!

Ambasada Shqiptare në Bratislavë iu bashkua sot Trupit Diplomatik të akredituar në Sllovaki në një deklaratë të përbashkët, ku dënon fuqishëm agresionin e vazhdueshëm të Rusisë kundrejt Ukrainë me kërkesën për  tërheqje të pakushtëzuar të forcave ruse nga territori i njohur ndërkombëtarisht i Ukrainës!
 
Ukraina duhet të triumfojë, në mënyrë që paqja, liria e demokracia të mbizotërojnë në Evropë! Ne vijojmë të mbështesim Ukrainën!
 
#WeStandWithUkraine
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme - Republika e Shqipërisë

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00