Takim me Drejtorin e Përgjithshëm të Agjensisë për Energjinë dhe Inovacionin

Ambasadorja Enkeleda Merkuri zhvilloi një takim të frytshëm me Drejtorin e  Përgjithshëm të SIEA - Agjensisë për Energjinë dhe Inovacionin, Peter Blaskovic. Fokusi i bashkëbisedimit ishte vendosja e bashkëpunimeve me homologët shqiptarw në këto dy fusha me interes të vecantë për ekonomitë tona, ndarja e praktikave dhe eksperiencave më të mira në këtë drejtim, shkëmbimi i vizitave në nivel drejtuesish e ekspertësh, si dhe  përgatitja e projekteve të përbashkëta në të ardhmen
Ambassador Enkeleda Merkuri had a fruitful meeting with the Director General of the SIEA-Agency for Energy and Innovation, PeterBlaskovic. The focus of the conversation was to establish cooperation with the Albanians counterparts  in these two areas of particular interest to our economies, sharing best practices and experiences in this regard, exchanging visits at the level of managers and experts, as well as preparing common projects in the future. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00