Articles

Takim me drejtuesin e Kompeticionit Ndërkombëtar VINO LJUBLJANA

Albanian

datën 25 prill ambasadori Pëllumb Qazimi u

Prezantimi i Atasheut Ushtarak të Shqipërisë në Slloveni

Albanian

datën 25 prill, u prezantua atasheu ashtarak i

Takim me Asociacionin Slloven të Guidave Turistike

Albanian

datën 20 prill ambasadori Pëllumb Qazimi

Dita Ndërkombëtare e Ndërgjegjësimit për Minat dhe Assistencës në Aksionin kundër Minave

Albanian

Data 4 prill, dita ndërkombëtare e ndërgjegjësimit për minat

Takim në Lubjanë i ekspertëve sllovenë dhe shqiptarë të zhvillimit urban

Albanian

datën 31 mars me ftesë Ministrisë

Projekte zhvillimore sllovene në Shqipëri

Albanian

datën 29 mars është pritur Ambasadë

Vizitë në kompaninë LITOSTROJPOWER, Lubjanë

Albanian

datën 25 mars, ambasadori Pëllumb Qazimi vizitoi

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00